Strategische organisatieverbeteraar (8+ jaar) Zorg

Introductie

De Galan Groep is een eigenzinnig en toonaangevend adviesbureau. Ruim veertig jaar ondersteunen we organisaties in de publieke en private sector met het hanteerbaar maken van complexe vraagstukken. Het gaat onder andere om wendbaarheid, kwaliteit, efficiency, toekomstbestendigheid, verander- en innovatievermogen, met een belangrijke focus op het versterken van het leiderschap.  

Wij zijn gedreven professionals met een bewezen trackrecord. Wij zijn de trusted advisor die flexibel is en maatwerk levert. Die onafhankelijk denkt en werkt vanuit de overtuiging om de klant te helpen zelf effectiever te worden in het oplossen van zijn vraagstukken. Die grote expertise heeft, maar nooit de betweter is. Die breed kijkt, dwars denkt en actief meedoet! 

Wie wij zoeken 

De zorgpraktijk van de Galan Groep wordt momenteel getrokken door Margrietha Wats, Bernard Verbeek, Ruurd Baane (HRM perspectief) en Ronald Bruin (interim). Daarnaast is een groot aantal adviseurs in wisselende samenstelling betrokken bij opdrachten in de zorg. Gezien de groei van de opdrachten en onze ambitie de zorgpraktijk nog breder om de markt te verankeren, zijn wij op zoek naar één à twee senior adviseurs. 

Als ervaren strategisch organisatieverbeteraar sta je met je voeten in de klei en werk je voor het grootste deel van je tijd actief aan adviesopdrachten. Je begeleidt grote en kleinere klanten op bestuurs- en directieniveau bij het realiseren van complexe veranderingen. Denk aan het helpen van bedrijven bij het definiëren en realiseren van hun (business)strategie, het verbinden van medewerkers aan de strategische koers en het omzetten van de strategische opgaven naar zichtbaar anders handelen in het dagelijks werk. 

Wat je meebrengt 

Vanuit je rol krijg je veel inspraak op het reilen en zeilen binnen de organisatie. Je geeft mede richting aan het adviesbureau en je draagt, samen met je collega’s, de eindverantwoordelijkheid over de groei van het huidige zorgteam. Het is dus belangrijk dat je plezier haalt uit het zien van kansen in de markt en een actief eigen netwerk meeneemt. Uiteraard mét ruimte om je eigen opdrachten en klantportefeuille vorm te geven.

Als senior adviseur zet je graag initiatieven op, doe je mee aan kennisdeling en publiceer je artikelen. Verder neem je jongere adviseurs mee in je opdrachten en begeleid je hen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Wat wij specifiek vragen 

  • Je hebt minstens 8 jaar advieservaring bij een gerenommeerd adviesbureau, bij voorkeur binnen het semi-publieke domein;
  • Je hebt een master;
  • Je bent een trusted advisor op C-level en hebt Boardroom ervaring;
  • Focus; strategie en ontwikkeling cure, care en GGZ;
  • Je hebt overzicht en analytisch vermogen alsmede bestuurlijke en politieke sensitiviteit;
  • Naast inhoudelijke kennis ook ruime procesvaardigheden. Je kan werkconferenties ontwerpen en begeleiden en het krachtenveld van het cliëntsysteem bedienen;
  • Je hebt ervaring als project- en/of programmamanager en kan een complexe opdracht met deelactiviteiten overzien;
  • Gewend samen te werken in opdrachten;
  • Je bent ondernemend ingesteld en hebt voldoende netwerk om daarin opdrachten te verwerven.

Wanneer jij bij ons past 

Ben jij die energieke en hands-on professional met een strategische blik? Vind je net als wij dat wij een fantastisch vak hebben en wil je samen met enthousiaste collega’s een bijdrage leveren aan betere zorg en tevreden medewerkers? Ga je daarnaast voor een gezonde mix van de klant vooropstellen, kwaliteit leveren én plezier in je werk hebben? 

Wij bieden een ondernemend maatwerkcontract en veel ruimte om je werk in te richten zoals dat bij jou past. Doorgroei naar partnerschap behoort tot de mogelijkheden. 

Je kunt contact opnemen met Margrietha Wats op 06 – 5473 3407 of bezoek onze website www.galangroep.nl
 

Meer weten over deze vacature? Of reageren als de reactietermijn reeds gesloten is?
Vul dan onderstaand contactformulier in, of neem contact met ons op via: +31 (0)35 694 8000