Senior organisatie adviseur

Introductie

De Galan Groep zoekt een bevlogen senior organisatie adviseur (5-10 jaar werkervaring) op het domein van Strategie, Inrichting en Governance.

Profiel:
1. Een bevlogen en gepassioneerde professional met expertise op
a. organisatie ontwikkeling
b. strategie ontwikkeling
c. verandermanagement
2. Brede blik, nodig om integraal / boardroom te kunnen adviseren. Kan ‘hard’ (inrichting, governance, sturingsinstrumenten etc.) combineren met ‘zacht’ (leiderschap, cultuur/klimaat, leren en ontwikkelen).
3. Heeft naast inhoudelijke kennis ook ruime procesvaardigheden: proces ontwerp (van vraagstelling naar een proces van analyse, oplossing, implementatie/ontwikkeling) en procesbegeleidingsvaardigheden (aan de slag met mensen en groepen). Kan dus werkconferenties ontwerpen en begeleiden, het krachtenveld van het cliëntsysteem bedienen. Hoe serveer ik de inhoud uit zodat het effectief wordt opgepakt.
4. Heeft ervaring als project- en/of programmamanager, kan dus een complexe opdracht met deelactiviteiten overzien.
5. Is thuis in / heeft kennis van een of meer specifieke domeinen/branches: lokale overheid, zorg, onderwijs of bedrijfsleven.
6. Heeft voldoende netwerk om daarin opdrachten te verwerven.
7. 5 – 10 jaar ervaring als adviseur
8. Autonome professional die inbedding zoekt in een middelgroot bureau en ook bij wil dragen aan de ontwikkeling van het bureau.
9. Expertise op digitalisering is een pré

Voor informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Ronald Ulrich, partner bij de Galan Groep, telefoon 035-694 8000.

Inlichtingen

De Galan Groep
+31 (0)35 694 80 00

Sollicitatie

De Galan Groep
+31 (0)35 694 80 00

Meer weten over deze vacature? Of reageren als de reactietermijn reeds gesloten is?
Vul dan onderstaand contactformulier in, of neem contact met ons op via: +31 (0)35 694 8000