Senior Adviseur/beoogd mede-directeur/partner

Introductie

1 MoBius consult

‘Bij moBius consult nemen ze elk project serieus. Het maakt niet uit of het project klein of groot is. Je merkt aan de mensen van moBius consult dat ze gewoon een goed gebouw willen realiseren. Dat kan lastig zijn, want ze zijn soms heel kritisch’.

MoBius consult is een kwalitatief hoogwaardig, multidisciplinair ingenieursbureau dat adviseert in de gebouwde omgeving. Een dynamisch, jong en eigenwijs bureau, dat adviseert en onderzoek uitvoert op het gebied van bouwfysica, akoestiek, duurzaam bouwen, energie en brandveiligheid. Bij moBius kom je terecht in een hecht team, waarin alle collega’s samenwerken aan alle voorkomende woningbouw- en utiliteitsprojecten. Bij moBius gaan een professionele instelling en een losse, informele werksfeer moeiteloos samen. MoBius werkt vanuit Delft en Driebergen.

Op dit moment bestaat moBius consult uit 17 gedreven inhoudelijke medewerkers. MoBius staat voor kwalitatief goede producten en tevreden opdrachtgevers. Bij moBius wordt aan leuke, uitdagende en innovatieve opdrachten gewerkt, waarbij bulkwerk zoveel mogelijk wordt vermeden.

Momenteel zijn er twee partners actief binnen moBius consult. Zij vormen samen de directie en zijn zowel inhoudelijk als organisatorisch de aanvoerders van moBius. Op termijn zal één van de partners en tevens de oprichter van het bureau een stap terug gaan doen. Om een soepele overgang in eigenaarschap vorm te geven kiest moBius ervoor om nu reeds ruimte te maken voor senior adviseur die mee wil ondernemen. Gedrieën wordt leiding gegeven aan moBius consult, waarbij de standplaats van deze functie Driebergen is.

2 Senior Adviseur/beoogd mede-directeur/partner

Als Senior Adviseur bij moBius consult ben je op de eerste plaats zeer goed in je vak. Je bent een inhoud gedreven professional die weet waar het over gaat. Door jouw kennis en ervaring schat je de klantvraag goed in en ben je uitstekend in staat om acquisitie te doen bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Daarbij ga je uitdagingen niet uit de weg en kom je met verrassende oplossingen. Daarnaast ben je een natuurlijk leider. Medewerkers werken met grote zelfstandigheid aan bouwfysische projecten van opdrachtgevers. Met jouw open en verbindende stijl weet je het team te inspireren. Dat doe je uiteraard in nauwe en open samenwerking met de huidige directeuren/partners. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan verdere kwalitatieve en kwantitatieve groei van het bureau.

De taken/opgaven van de Senior Adviseur/beoogd mede-directeur/partner zijn:

  • Uitvoering Projecten – Je werkt zelfstandig en in teamverband aan interessante projecten en levert hoogwaardige adviezen aan opdrachtgevers;
  • Sales – Door projectacquisitie bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers wordt de verdere groei van moBius consult gerealiseerd. Het signaleren van relevante trends en ontwikkelingen en daarop acteren is hierbij van groot belang;
  • Going concern – mede-verantwoordelijk voor goede realisatie van geacquireerde opdrachten, het functioneren van moBius in brede zin, zichtbaar ‘in control’ zijn en adequaat opererend bij calamiteiten;
  • Medewerkers zich laten ontwikkelen in hun vak en rol. MoBius staat bekend om de inzet van no-nonsense, inhoudelijke adviseurs die gefocust zijn op realisatie en bekend staan als prettig gezelschap om mee te werken. De persoonlijke ontwikkeling van de teamleden en het team is de basis voor tevreden opdrachtgevers.

3 Dit breng je mee

In het verlengde van deze ambitie en opdracht heeft de toekomstige Senior Adviseur/beoogd mede-directeur/partner de volgende kennis en (werk)ervaring, competenties en persoonlijkheidskenmerken:

  • Brede ervaring in bouwfysica, duurzaamheid, akoestiek, brandveiligheid
  • Universitair niveau, technisch geschoold
  • Verbindende en leidinggevende kwaliteiten
  • Natuurlijke en prettige gesprekspartner
  • Netwerk in de relevante markten van moBius consult
  • Succesvol in acquisitie

4 Arbeidsvoorwaarden

De rol van Senior Adviseur/beoogd mede-directeur/partner bij moBius consult wordt marktconform beloond. Dit kan aanvankelijk in de vorm van een dienstverband of een zelfstandige constructie. Het (mede)ondernemerschap beoogt ook (op termijn) mede-eigenaarschap, daarvoor volgt een maatwerk traject.

5 Procedure

MoBius consult laat zich in de procedure voor werving en selectie bijstaan door Walter Huurdeman van de Galan Groep. De werving vindt plaats via online werving op Intermediair.nl, alsmede via sociale media en search. Een eerste selectie zal worden uitgevoerd door Walter Huurdeman. Hij adviseert vervolgens moBius consult over de uit te nodigen kandidaten. MoBius consult besluit welke kandidaten in procedure worden genomen. Een assessment kan deel uit maken van de procedure.

6 Informatie

Voor informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Walter Huurdeman, partner bij de Galan Groep, telefoon 035 – 694 8000.Meer weten over deze vacature? Of reageren als de reactietermijn reeds gesloten is?
Vul dan onderstaand contactformulier in, of neem contact met ons op via: +31 (0)35 694 8000