(Project) Management Assistent

Introductie

Werken bij de Galan Groep betekent samenwerken met eigenzinnige professionals. Als toonaangevend adviesbureau ondersteunen wij organisaties in de publieke en private sector met het hanteerbaar maken van complexe vraagstukken. 

 

Ben jij organisatorisch sterk, kan je als geen ander plannen en weet je structuur aan te brengen? Dan verwelkomt de vakgroep SG&I (Strategie, Governance & Inrichting) jou graag!

Wat ga je doen?

 • Als (project) management assistent maak je deel uit van een enthousiast backoffice-team en werk je specifiek voor de vakgroep SG&I.
 • Je bent het gezicht en visitekaartje van de Galan Groep, jouw warme en zorgzame persoonlijkheid zorgt voor een positieve ervaring bij adviseurs en opdrachtgevers.
 • Je draait je handen niet om voor zeer complex agendabeheer, je werkt accuraat en nauwkeurig.
 • Je verzorgt de planning en coördinatie van diverse projecten en zorgt voor een gestroomlijnd proces richting de financiële administratie, plannen en structuur aanbrengen is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je bent een echte teamplayer. Er is een nauwe samenwerking tussen jou en de adviseurs van de vakgroep. Je zorgt, als verbindende schakel, voor de organisatorische voorbereiding van adviesprojecten, legt afspraken vast en bewaakt deze ook.
 • Je bent bezig met het voorbereiden van offertes, brieven, rapporten en presentaties en verstuurt deze naar onze klanten.
 • Als onderdeel van de backoffice, waar een nauwe samenwerking heerst, help en ondersteun je elkaar waar nodig, je bent dan ook relatiegericht en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.

Jouw profiel

Bij voorkeur heb je ervaring met vergelijkbare werkzaamheden, maar je moet het vooral heel leuk vinden om aan de slag te gaan in deze rol.

 • Je hebt een goed taalgevoel, dit uit zich in een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.
 • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring waarin je hebt bewezen je staande te kunnen houden in een dynamische omgeving waar deadlines dagelijkse praktijk zijn.
 • Je kan uitstekend vooruitdenken en weet wanneer te handelen, je hebt overzicht en bent proactief.
 • Je bent een gesprekspartner op alle niveaus en bevindt je dan ook graag onder veel verschillende mensen.
 • Ontwikkeling vind je belangrijk, groeien in je rol en daarbij het krijgen van aanvullende taken en verantwoordelijkheden zie je als een uitdaging.

Wij bieden

Een leuke functie binnen een hecht en enthousiast team waar een ontspannen sfeer hangt. En een prachtige werkplek in Baarn.

 • Een salaris van minimaal €2.700,- en maximaal €3.500,- op basis van 40 uur in de week.
 • Een functie voor 36 uur in de week. Ben je 20-24 uur per week beschikbaar, schroom dan niet om contact op te nemen, want een duo-functie behoort ook tot de mogelijkheden.
 • Tweemaal per jaar een resultaatafhankelijke bonus.
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Een vakantietoeslag van 8,33%.
 • Een pensioenregeling.
 • De mogelijkheid om hybride te werken.

Waar ga je werken?

De Galan Groep is een eigenzinnig en toonaangevend adviesbureau. Ruim veertig jaar ondersteunen wij organisaties in de publieke en private sector met het hanteerbaar maken van complexe vraagstukken. Het gaat onder andere om wendbaarheid, kwaliteit, efficiency, toekomstbestendigheid, verander- en innovatievermogen, met een belangrijke focus op het versterken van het leiderschap. Wij zijn gedreven professionals met een bewezen trackrecord. Wij zijn de trusted advisor die flexibel is en maatwerk levert. Die onafhankelijk denkt en werkt vanuit de overtuiging de klant te helpen zelf effectiever te worden in het oplossen van zijn vraagstukken. Die grote expertise heeft, maar nooit de betweter is. Die breed kijkt, dwars denkt en actief meedoet! 

Vakgroep SG&I –  Strategie, Governance en Inrichting 
Koers bepalen én realiseren
Grip hebben op vandaag en klaar zijn voor morgen. Dat is de voornaamste uitdaging waar bestuurders en hun organisaties nu mee te maken hebben. Bij de Galan Groep helpen we u vooruit te kijken. Wat is nodig om werkprocessen, mensen, organisaties en samenwerkingen effectief te laten functioneren?

De vakgroep SG&I van de Galan Groep speelt een belangrijke rol en is sterk geïntegreerd in de organisatie. Alleen de juiste mensen kunnen bedrijven en instellingen vooruit helpen. Vanuit ons sterke netwerk waar wij zeer nauw mee samenwerken, worden wij steeds vaker gevraagd om opdrachtgevers op hoog niveau te helpen.

Informatie

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan bij Galan Groep als (project) management assistent? Solliciteren kan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst wat meer informatie over de functie of cultuur binnen onze organisatie, bel dan gerust met Hanneke Kamstra-Hooft – HR en Dagelijkse Leiding – 035-6948000.

 

 

Meer weten over deze vacature? Of reageren als de reactietermijn reeds gesloten is?
Vul dan onderstaand contactformulier in, of neem contact met ons op via: +31 (0)35 694 8000