Ondernemende senior organisatieverbeteraar financiële instellingen

Introductie

De Galan Groep is een eigenzinnig en toonaangevend adviesbureau. Ruim veertig jaar ondersteunen we organisaties in de publieke en private sector met het hanteerbaar maken van complexe vraagstukken. Het gaat onder andere om wendbaarheid, kwaliteit, efficiency, toekomstbestendigheid, verander- en innovatievermogen, met een belangrijke focus op het versterken van het leiderschap.  

Wij zijn gedreven professionals met een bewezen trackrecord. Wij zijn de trusted advisor die flexibel is en maatwerk levert. Die onafhankelijk denkt en werkt vanuit de overtuiging om de klant te helpen zelf effectiever te worden in het oplossen van zijn vraagstukken. Die grote expertise heeft, maar nooit de betweter is. Die breed kijkt, dwars denkt en actief meedoet! 

Wie we zoeken 

Graag willen we verder groeien in de private sector. Daarom zijn we op zoek naar een doorgewinterde senior adviseur met aantoonbare expertise bij financiële instellingen of toezichthouders. Je zult onderdeel uit gaan maken van het team van collega’s dat actief is in onder meer de offshore sector, de maakindustrie en in de zakelijke dienstverlening. Je bent ondernemend, beschikt over een substantieel netwerk en haalt lol uit het ontwikkelen van klanten en markten. Je bent goed op weg om ‘je eigen broek op te houden’ en wil je daar verder in ontwikkelen.

Wat je meebrengt 

Je bent een stevige, prettige persoonlijkheid, een teamspeler, die weet te binden en te verbinden. Je bent expert op organisatie-, strategieontwikkeling en verandermanagement. Je helpt organisaties bij het vergroten van hun strategische executiekracht en bij het vormgeven van strategische samenwerkingen. 

Je hebt een brede blik en bent gewend om op executive niveau te adviseren. Je inhoudelijke expertise combineer je met je vaardigheid om langdurige en persoonlijke relaties aan te gaan. Je handelt met impact. Naast inhoudelijke kennis breng je ook ruime procesvaardigheden mee: proces ontwerp (van vraagstelling naar een proces van analyse, oplossing, implementatie/ontwikkeling) en procesbegeleidingsvaardigheden (aan de slag met mensen en groepen). 

Vanuit vakmatige honger naar kennis ben je voortdurend bezig met innovatie en ontwikkeling. Je hebt een onderbouwde visie op organisatie ontwikkeling waar je klanten mee enthousiasmeert en inspireert. 

Wat we specifiek vragen

  • Een afgeronde universitaire opleiding, bij voorkeur in bedrijfskunde, sociale of economische wetenschappen; 
  • Minimaal 8 jaar externe advieservaring; 
  • Een relevant eigen netwerk in de private sector en bewezen commerciële slagkracht.

Wanneer jij bij ons past 

Ben jij die energieke en hands-on professional met een strategische inslag? Deel je net als wij de passie voor het vak en wil je samen met enthousiaste collega’s jouw professionele en persoonlijke ambities waar maken? Ga je daarnaast voor een gezonde mix van de klant voorop stellen, topkwaliteit én plezier? 

Wij bieden een ondernemend maatwerkcontract, doorgroei naar partnerschap behoort tot de mogelijkheden. 

Je kunt contact opnemen met Wimjan Bos op 06 – 3300 7072 of bezoek onze website www.galangroep.nl
 

Meer weten over deze vacature? Of reageren als de reactietermijn reeds gesloten is?
Vul dan onderstaand contactformulier in, of neem contact met ons op via: +31 (0)35 694 8000