Facilitaire duizendpoot Galan Groep

Introductie

Werken bij de Galan Groep betekent samenwerken met eigenzinnige professionals. Als toonaangevend adviesbureau ondersteunen wij organisaties in de publieke en private sector met het hanteerbaar maken van complexe vraagstukken. 

Ben jij het toonbeeld van gastvrijheid, weet je je collega’s en onze klanten een warm welkom te geven en draai je je hand niet om voor de dynamiek van een high-end adviesbureau? Dan verwelkomen wij jou graag!

Wat ga je doen?

Als gastvrouw/gastheer maak je deel uit van een enthousiast backoffice-team. Je bent het visitekaartje van onze organisatie en je ontvangt onze bezoekers klantgericht en gastvrij. Je zorgt dat de spreekkamers er verzorgd uit zien en voorziet de gasten van koffie en thee. Daarnaast bereid je zelfstandig de (gezonde en verse) dagelijkse lunch voor.

Deze werkzaamheden worden afgewisseld met telefoonverkeer, agendabeheer, behandelen van e-mails en andere licht administratieve werkzaamheden, zoals het printen en ordenen van trainingsmateriaal voor onze adviseurs, kantoorbestellingen en andere ondersteunende taken voor onze backoffice.

Als onderdeel van de backoffice, waar een nauwe samenwerking heerst, help en ondersteun je elkaar waar nodig, je bent dan ook relatiegericht en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. De rol betreft een duobaan waarin je dus ook nauw samenwerkt met je duo-collega. 

Jouw profiel

Bij voorkeur heb je ervaring met vergelijkbare werkzaamheden, maar je moet het vooral heel leuk vinden om aan de slag te gaan in deze rol.

 • Je bent van nature een op en top gastvrouw/gastheer en zeer dienstverlenend ingesteld. 
 • Je hebt oog voor detail, bent oplossingsgericht en je hebt  een praktische instelling.
 • Je bent representatief en flexibel ingesteld.
 • Je kan uitstekend vooruitdenken en weet wanneer te handelen, je hebt overzicht en bent proactief.
 • Als onderdeel van de backoffice, waar een nauwe samenwerking heerst, help en ondersteun je elkaar waar nodig, je bent dan ook relatiegericht en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je bent 20 – 24 uur per week beschikbaar en het is handig als je in (de buurt van) Baarn woont.

Wij bieden

 • Een leuke functie binnen een hecht en enthousiast team waar een ontspannen sfeer hangt. 
 • Een prachtige werkplek in een monumentale kantoorvilla in Baarn.
 • Een salaris van minimaal €1.750,- en maximaal €2.500,- op basis van 40 uur in de week.
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Een vakantietoeslag van 8,33%.
 • Een pensioenregeling.

Waar ga je werken?

De Galan Groep is een eigenzinnig en toonaangevend adviesbureau. Ruim veertig jaar ondersteunen wij organisaties in de publieke en private sector met het hanteerbaar maken van complexe vraagstukken. Het gaat onder andere om wendbaarheid, kwaliteit, efficiency, toekomstbestendigheid, verander- en innovatievermogen, met een belangrijke focus op het versterken van het leiderschap. Wij zijn gedreven professionals met een bewezen trackrecord. Wij zijn de trusted advisor die flexibel is en maatwerk levert. Die onafhankelijk denkt en werkt vanuit de overtuiging de klant te helpen zelf effectiever te worden in het oplossen van zijn vraagstukken. Die grote expertise heeft, maar nooit de betweter is. Die breed kijkt, dwars denkt en actief meedoet! 

Informatie

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan bij Galan Groep als gastvrouw/gastheer? Solliciteren kan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst wat meer informatie over de functie of cultuur binnen onze organisatie, bel dan gerust met Hanneke Kamstra-Hooft – HR en Dagelijkse Leiding – 035-6948000.

Meer weten over deze vacature? Of reageren als de reactietermijn reeds gesloten is?
Vul dan onderstaand contactformulier in, of neem contact met ons op via: +31 (0)35 694 8000