Ervaren adviseur of (senior) manager People Strategy/HR Organisation Effectiveness

Introductie

Ben jij een ervaren adviseur of (senior) manager binnen het werkveld van strategisch HRM en Organisation Effectiveness? Heb je behoefte aan meer vrijheid in je werk en de ruimte om te ondernemen binnen een hechte omgeving met experts en thought leaders op het hoogste niveau? Dan zoeken wij jou!

“Hoe verbind je menselijk potentieel aan de organisatie strategie? Wat betekent dat voor je people strategie? En wat is er nodig om die people strategie succesvol uit te voeren? ”

Als Bright & Company | People Strategy geloven wij dat er nog veel te winnen is binnen organisaties om goed met mensen om te gaan. Al sinds 2005 zijn wij toonaangevend en als één van de weinige adviesbureaus gespecialiseerd in het vertalen van organisatiestrategie naar een people strategie die aantoonbaar waarde toevoegt. Wij zijn actief in grote, vaak multidisciplinaire verandertrajecten bij zowel publieke als private opdrachtgevers. Dat doen wij op een onderbouwde manier, met veel collega’s die ook in de academische wereld actief zijn. Ons kernteam bestaat uit 5 zeer ervaren mensen, aangevuld met jonge adviseurs vanuit GalanNXT en meerdere nauw verbonden Associates. 

Bright & Company maakt onderdeel uit van de Galan Groep, waardoor wij onze klanten ook kunnen ondersteunen met aanverwante vraagstukken rondom organisatiestrategie, organisatieinrichting en -besturing, leiderschap en bemensing. 

Wie wij zoeken

Onze ambitie is om de komende jaren ons kernteam door te laten groeien tot 15 consultants. Door onze aansluiting bij de Galan Groep worden wij veel gevraagd voor complexe en vaak langdurige trajecten, waarbij wij bij meerdere onderdelen betrokken zijn. Daarom zijn wij op zoek naar ervaren, ondernemende adviseurs met een focus op People Strategy / HR Organisation Effectiveness. 

We ondersteunen klanten bij:

 • Het inspireren op human capital ontwikkelingen.
 • Het doorvertalen van de organisatiestrategie naar een ‘mens’-visie, people strategie en HR Operating Model.
 • Het concretiseren van de strategische people agenda naar praktische initiatieven en daar sturing en uitvoering aan geven.
 • Innovatie op inhoudelijke HR-processen gebaseerd op state-of-the-art (wetenschappelijke) inzichten.
 • De inrichting en besturing van de toekomstgerichte people organisatie.
 • De ontwikkeling van management, HR-teams en professionals door middel van professionaliseringstrajecten, teambegeleiding en coaching.
 • De ontwikkeling van data-gedreven HR-beleid.

 
Wil je meer weten over ons? Klik dan hier en hier!

Wat je meebrengt

Als doorgewinterde organisatieadviseur ken je het strategische HR vak van binnen en van buiten. Zo ben je in staat om in korte tijd complexe people vraagstukken te doorgronden en glasheldere analyses te maken. Adviseren over de effectiviteit en slagkracht van HR zit bij jou in het bloed. Vanuit een vakmatige honger naar kennis ben je daarnaast voortdurend bezig met innovatie en ontwikkeling. Met je onderbouwde visie op people strategy weet je klanten in verschillende sectoren te enthousiasmeren en te inspireren. Je bent ondernemend, beschikt over een substantieel netwerk en houdt van aanpakken. Je bent zelfstandig, maar werkt ook graag samen met mensen uit verschillende disciplines en genereert werk voor je collega’s. 

Wat wij specifiek vragen

 • Een afgeronde universitaire opleiding, bij voorkeur in bedrijfskunde en/of sociale wetenschappen.
 • Minimaal 6-8 jaar (externe) advieservaring op het gebied van strategisch HRM en organisatieontwikkeling.
 • Een relevant eigen netwerk (liefst in diverse private sectoren, publieke ervaring is uiteraard ook welkom) en bewezen commerciële slagkracht.
 • De drive om in een vrije omgeving samen te ondernemen en elkaar te versterken zonder dat targets, hiërarchie en politiek leidend zijn. 

Wanneer jij bij ons past

Ben jij een ervaren, ondernemende professional met een strategische inslag? Ben je gedreven om te werken in een organisatie waar je een grote bijdrage kunt leveren aan het verder ontwikkelen van visie, klanten en markten? Deel je net als wij een sterke passie voor het verbeteren van mensvisie en mensgericht werken in organisaties? En wil je samen met enthousiaste collega’s jouw professionele en persoonlijke ambities waar maken? Word je tot slot ook blij van een gezonde mix van de klant voorop stellen, topkwaliteit leveren, innoveren én plezier? Dan komen wij heel graag met je in contact!

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen Richard Jongenotter, telefoon 035 – 694 8000.

Meer weten over deze vacature? Of reageren als de reactietermijn reeds gesloten is?
Vul dan onderstaand contactformulier in, of neem contact met ons op via: +31 (0)35 694 8000